Södra Rådavägen 146

Södra Råda, Norrtälje kommunVisa på karta
1 995 000 kr
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
62 m²
Tomtarea
1 967 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1976
Driftkostnad
25 988 kr/år
Antal besök
401

Ett mysigt vinterbonat enplanshus med en stor inbjudande altan samt ett stort gästhus på södervänd tomt i natursköna Roslagen med rofyllt läge och nära till badsjö. Huvudhuset om ca 62 kvm rymmer två sovrum, sällskapsrum med braskamin, kök och matplats med fin utsikt över trädgård och stort badrum med bastu samt vattentoalett.
 På tomten finns också en stor nyrenoverad gäststuga på hela 40 kvm med två sovrum, pentry, badrum samt utgång till en egen altan, redskapsbod och carport.
Lättskött trädgårdstomt med plan gräsmatta, perfekt för lek. På tomten finns även äppelträd, hallonbuskar och i skogarna runt omkring finns det gott om svamp och bär. I närheten ligger även Norra Råda med flera bondgårdar och söta torp.

Vackra lantliga omgivningar som består av naturreservat, ängar och vackra Rådasjön. SL-busslinje från Norrtälje tar dig ut och stannar med gångavstånd (3,1 km) från huset. Bara några hundra meter bort ligger badplatsen vid Rådasjön. För den som vill åka båt ligger Ramviken 5 km bort. I charmiga byn Älmsta 10 km bort finns Ica-butik, restauranger, service samt busstation.

 Välkommen att hitta din sommardröm!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Pär JohnssonMäklarhuset Norrtälje
Pär Johnsson

Visningstider

Här kommer budgivning med BankID att erbjudas

Räkna på ditt nya boende

Om BRF

Karta & restider

Säljkollen

Prisutveckling

Liknande bostäder till salu

Kanske finns det andra vinterbonade fritidshus du har missat?

Artiklar från Hemnet