Unikt trähus i Nacka: ”Bästa av två världar”

Ovan Skurusundet i Nacka finns ett unikt trähus som fångat många blickar. Med sina stora panoramafönster, modern design och energieffektiva lösningar erbjuder villan en perfekt balans mellan lyx och hållbarhet.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Bjurfors Nacka.

Den 150 kvadratmeter stora villan är placerad på en naturtomt om drygt 1 000 kvadratmeter med utsikt över vattnet. Ansvarig mäklare, Maria Norén Rylander från Bjurfors Nacka, berättar vad som gör just denna villa så speciell.

– Läget och förstås den unika designen. Det är ett av Stockholms skärgårds mest imponerande hus, med ett läge som ger fantastisk utsikt över både vattnet och de omgivande bergen och skogarna, säger hon.

Läs även:1800-talsskola till salu: ”Största och pampigaste”

Foto: Bjurfors Nacka.

”Naturen alldeles utanför dörren”

Villan kan beskrivas som ett modernt boende med ett tufft yttre och ett mjukt, inbjudande inre. Varje detalj i huset är noggrant genomtänkt med en tidlös inredning. De omsorgsfullt valda materialvalen som den ljusa furun och den solida betongen, bidrar till en balanserad och behaglig atmosfär. Allt binder samman sömlöst, där naturen ständigt gör sig påmind.

Foto: Bjurfors Nacka.

– Här bor man med naturen alldeles utanför dörren – en vacker vik med brygga och strandpromenad ligger bara ett stenkast bort. Detta högt belägna hus bjuder på fågelsång och ljudet av vågornas mjuka skvalp, helt utan störande trafikljud. Det är ett unikt hem som erbjuder det bästa av två världar – naturskön avskildhet och närhet till storstaden, säger Maria Norén Rylander.

Vill du veta mer om huset? Klicka här!